zwangerschapsshoot

Gefeliciteerd met jullie zwangerschap!  Als je tussen de 30 en 35 weken weken zwanger bent is dat de mooiste periode om jouw buik te laten fotograferen. Dit kan op locatie, of bij jullie thuis. Kies je voor thuis dan is het wel belangrijk om in een lichte omgeving te zijn met veel ramen, maar ook lichte muren. Dit is belangrijk om de juiste sfeer en stijl te kunnen fotograferen.

wat zijn de kosten, en hoelang duurt de shoot:

Deze shoot kost €225,00, exclusief benzinekosten* en duurt maximaal 1,5 uur, en je ontvangt een gratis fotoboekje van 15x15

Jullie ontvangen een selectie foto's via een fotogalerij en kunnen 20 foto's uitkiezen

favoriete locaties zijn: Zuiderheide in Laren, Soesterduinen in Soest

 

newborn

Voor een newborn shoot kom ik bij jullie thuis om jullie kindje(s) te fotograferen. Tijdens de shoot zal ik de baby, eventuele broertjes of zusjes en natuurlijk de trotse ouders vastleggen. Voor deze shoot neem ik de tijd, en als de baby gevoed moet worden, neem ik even de gelegenheid om de babykamer te fotograferen. en eventueel het moment van voeden. Omdat de foto's in de lifestyle sfeer zijn, is het belangrijk om in een lichte omgeving te zijn, met veel ramen, en lichte muren. Dit is vaak de slaapkamer of woonkamer.

wat zijn de kosten en hoelang duurt de shoot:

Deze shoot kost €225,00, exclusief benzinekosten* en duurt maximaal 1,5 uur, en jullie ontvangen een gratis fotoboekje van 15x15

Jullie ontvangen  een selectie foto's via een fotogalerij, en kunnen 15 foto's uitkiezen

combinatie zwangerschap en newborn shoot

wat zijn de kosten:

Deze combinatie kost €425,00 en ontvang je ook voor beide shoots  een gratis fotoboekje van 15x15

 

 gezin / loveshoot

 Gezinnen leg ik graag zo natuurlijk mogelijk vast. Om een ontspannen sfeer te creëren, gaan we eerst op de afgesproken locatie wat rond kijken en lopen, waardoor jullie je vrijer kunnen bewegen en eigenlijk niet meer door hebben dat ik er ben.  

Jullie zijn verliefd en willen dit vastleggen. ook daarvoor gaan we naar een mooie locatie en gaan we er een mooie, romantische, leuke shoot van maken.

Voor een shoot is het prettig om van te voren te bespreken welke kleding er gedragen wordt, en wat ook belangrijk is, dat de kleuren van de kleding op elkaar afgestemd worden. De foto's hebben een lichte uitstraling.

wat zijn de kosten, en hoelang duurt de shoot:

Deze shoot kost €225,00, exclusief benzinekosten* en duurt maximaal 2 uur, en jullie ontvangen een gratis fotoboekje van 15x15. Meer dan 5 personen? Vraag naar de mogelijkheden.

Jullie ontvangen een selectie foto's via een fotogalerij, en kunnen 20 foto's uitkiezen

favoriete locaties zijn: Zuiderheide in Laren, Soesterduinen in Soest

 

bruiloft

 

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Op deze dag wil je altijd kunnen terug kijken, en dat kan met een mooie reportage.

 

Vraag vrijblijvend mijn trouwbrochure aan 

 

 

 

 

*Buiten Almere komt er €0,35 per kilometer benzinekosten bij.

 

Een fotoshoot cadeau doen? Met een cadeaubon is het altijd een feestje! 

Wil je naast de 15 foto's nog anderen foto's bestellen? Dat kan! 

€3,50 per stuk

5 foto's €15,00

10 foto's €25,00

 

LEES VOOR HET BOEKEN EERST DE ALGEMENE VOORWAARDEN