Algemene voorwaarden

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam: Paula Wieman Fotografie

Website: www.paulawiemanfotografie.nl

Email: info@paulawiemanfotografie.nl

KvK: 72698748

Algemeen

De fotograaf kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld bij lichamelijke dan wel materiële schade veroorzaakt tijdens de fotoshoot. De fotograaf behoudt het recht informatie op website wat betreft tarieven en afspraken te allen tijde aan te passen. Bij het boeken van een fotoshoot gaat de klant automatisch akkoord met deze voorwaarden.

De fotoshoot

Voor de fotoshoot wordt een afspraak gemaakt die voor de fotografe en de klant beide schikt, en de fotograaf stuurt een mail ter bevestiging.

In geval van slecht weer ( regen, onweer, storm) mag de fotoshoot worden afgezegd door fotografe of klant. Dit wordt uiterlijk op de ochtend van de geplande fotoshoot besloten, en wordt er een nieuwe afspraak gemaakt.

Bij annulering van de klant wordt er 20% van de boekingsprijs in rekening gebracht. Bij ziekte (klant of fotograaf) kan er maximaal 24 uur van te voren worden afgemeld, en een andere afspraak gemaakt worden.

 

Bij een fotoshoot buiten Almere, wordt er €0,35 per kilometer in rekening gebracht.

Als de klant tijdens de fotoshoot ergens ontevreden over is, of iets niet mooi vindt, moet het gelijk aan de fotograaf doorgegeven worden, zodat er nog verandering in de fotoshoot gebracht kan worden. Klachten achteraf hierover worden niet in behandeling genomen.

 

Auteursrechten

De fotograaf heeft te allen tijde de auteursrechten over de foto's, en mag deze foto's gebruiken voor website en andere social media.

Als de klant met bepaalde foto's echt niet wil dat ze gebruikt worden, wordt dat uiteraard geaccepteerd.

De klant mag de foto's gebruiken voor zijn of haar social media, met voorwaarden dat er geen bewerking op de foto's gedaan word, en de fotograaf genoemd word.

Betaling

Het bedrag wordt binnen 14 dagen overgemaakt. Na betaling worden de foto's binnen 14 dagen verstuurd.

Klachten 

Bij klachten kan er contact worden opgenomen met de fotografe en wordt er gezamenlijk naar een oplossing gekeken.

De fotograaf stelt zich niet aansprakelijk als de foto's niet het resultaat zijn geworden zoals verwacht door omstandigheden, zoals het niet meewerken van kinderen, of instructies die niet worden opgevolgd, enz.

Privacy 

Paula Wieman fotografie zal in geen geval persoonlijke gegevens ( naam, e-mail, telefoon, enz) doorgeven aan derden of openbaar maken. 

Cadeaubonnen

Cadeaubonnen kunnen gekocht worden bij Paula Wieman Fotografie. 

De cadeaubon is niet overdraagbaar naar een ander, en niet in te wisselen voor contanten.

Cadeaubon is geldig voor de shoots die aangeboden worden bij Paula Wieman fotografie.