Reactie plaatsen

Reacties

Mike & Manuela
5 maanden geleden

Paula heeft onze bruiloft gefotografeerd op zaterdag 17 september. Vanaf het kennismakingsgesprek meteen heel fijn contact. Paula is een lieve vrouw met veel passie voor haar werk, denkt met je mee en stelt je op je gemak. De pre-wedding shoot was erg fijn zo hebben wij kunnen oefenen maar ook erg belangrijk om zo aan elkaar gewend te raken! Paula heeft al onze momenten op een mooie manier vastgelegd, hierdoor hebben wij een herinnering voor het leven! Wij zijn jou heel erg dankbaar. Bedankt voor het fijne contact, het op ons gemak stellen en belangrijkste onze mooie foto's! Je bent een topper en wij gaan je zeker aanraden bij andere. 🤗

Sonja Klein
6 maanden geleden

Dankzij Paula hebben wij een topdag gehad die zij ontzettend mooi heeft gefotografeerd,,,wat een vakvrouw!!!
Zoveel mooie foto's dus hele mooie herinneringen die zij ons heeft gegeven.
De TOPPER van Almere.

Monika Varga
9 maanden geleden

Wat hadden we genoten tijdens onze shoot. 🥰 Paula had heel veel geduld voor de kinderen. Daarnaast is ze een super lieve en aardige vrouw❤️ Heel erg bedankt lieve Paula voor die prachtige foto’s! 😘

Yamilé Belt
9 maanden geleden

Hele fijne moeder-zoon shoot bij Paula gehad. Ze geeft fijne tips en stelt je echt op je gemak. Helemaal met kleine kinderen kan dat nogal lastig zijn maar heb bijna niet gemerkt dat ze foto's nam. We waren vooral spelenderwijs bezig en Paula heeft deze mooie momenten vastgelegd. Prachtige herinneringen voor altijd!

Rosanne en Niels
10 maanden geleden

Wij hebben bij Paula een zwangerschapsshoot en newbornshoot gedaan. Wat een ontzettend fijne ervaring hebben wij gehad! Nooit eerder een shoot gedaan waardoor wij het toch best heel erg spannend vonden. Echter heeft Paula ons vanaf de eerste seconde op ons gemak gesteld en ervoor gezorgd dat wij prachtige foto’s hebben gekregen die ons heel waardevol zijn! Ook onze verloving is door Paula vast gelegd tijdens de zwangerschapsshoot. Paula is echt een topper, zeer professioneel, lief en aan iedereen aan te raden. Dankjewel lieve Paula voor de meest prachtige foto’s!

Angel Secret
een jaar geleden

Paula, is echt een top fotograaf.
Ze is lief, meedenkend, creatief, transparant en professionele. Wij hebben onze producten, onderneming en moeder/dochter fotoshoot gedaan. Super super trots op het resultaat. Ze heeft haar tijd genomen. De foto's zijn persoonlijk, hartverwarmend en waardevolle. Zou het aan iedereen aanraden. Ga zo door paula, echt een topper. Super bedankt paula voor deze prachtige foto's.

Marte
een jaar geleden

Wat een fijne ervaring is het om foto’s te laten maken door iemand die echt luistert en meedenkt! Door de tijd die Paula voor ons nam, hebben we super mooie foto’s van ons drietjes en van ons kleintje. Dankjewel, Paula!

Denise van Geffen
2 jaar geleden

Paula heeft prachtige foto's van mij samen met mijn zus en nichtjes gemaakt. Ze geeft duidelijke aanwijzingen wat mij persoonlijk heeft geholpen. Het is onwennig om voor de camera te staan, maar Paula stelde mij op mijn gemak. Heel fijn en de foto's waren super mooi! Zo waardevol om te hebben.

Manon van Geffen
2 jaar geleden

Wij hebben een zwangerschapsshoot, een newborn shoot, gezinsshoot en een moeder/dochters shoot bij Paula gedaan en we zijn ontzettend blij met alle foto’s! De sfeer is heel relaxt en ongedwongen, geen geforceerde poses, maar gewoon zoals het is. De meiden voelen zich op hun gemak bij Paula en de foto’s zijn prachtig; neutraal en licht. Absoluut een aanrader voor mooie foto’s en een herinnering voor altijd!

Sandra
2 jaar geleden

Vandaag de foto’s binnen gekregen van de shoot. En wij zijn, net als bij alle andere shoots, weer super blij met de gemaakte foto’s! Echt een aanrader om bij Paula foto’s te laten maken, de kinderen zijn heel erg op hun gemak bij haar!

volg je mij op social media?