Reactie plaatsen

Reacties

Rosanne en Niels
een maand geleden

Wij hebben bij Paula een zwangerschapsshoot en newbornshoot gedaan. Wat een ontzettend fijne ervaring hebben wij gehad! Nooit eerder een shoot gedaan waardoor wij het toch best heel erg spannend vonden. Echter heeft Paula ons vanaf de eerste seconde op ons gemak gesteld en ervoor gezorgd dat wij prachtige foto’s hebben gekregen die ons heel waardevol zijn! Ook onze verloving is door Paula vast gelegd tijdens de zwangerschapsshoot. Paula is echt een topper, zeer professioneel, lief en aan iedereen aan te raden. Dankjewel lieve Paula voor de meest prachtige foto’s!

Angel Secret
6 maanden geleden

Paula, is echt een top fotograaf.
Ze is lief, meedenkend, creatief, transparant en professionele. Wij hebben onze producten, onderneming en moeder/dochter fotoshoot gedaan. Super super trots op het resultaat. Ze heeft haar tijd genomen. De foto's zijn persoonlijk, hartverwarmend en waardevolle. Zou het aan iedereen aanraden. Ga zo door paula, echt een topper. Super bedankt paula voor deze prachtige foto's.

Marte
8 maanden geleden

Wat een fijne ervaring is het om foto’s te laten maken door iemand die echt luistert en meedenkt! Door de tijd die Paula voor ons nam, hebben we super mooie foto’s van ons drietjes en van ons kleintje. Dankjewel, Paula!

Denise van Geffen
10 maanden geleden

Paula heeft prachtige foto's van mij samen met mijn zus en nichtjes gemaakt. Ze geeft duidelijke aanwijzingen wat mij persoonlijk heeft geholpen. Het is onwennig om voor de camera te staan, maar Paula stelde mij op mijn gemak. Heel fijn en de foto's waren super mooi! Zo waardevol om te hebben.

Manon van Geffen
10 maanden geleden

Wij hebben een zwangerschapsshoot, een newborn shoot, gezinsshoot en een moeder/dochters shoot bij Paula gedaan en we zijn ontzettend blij met alle foto’s! De sfeer is heel relaxt en ongedwongen, geen geforceerde poses, maar gewoon zoals het is. De meiden voelen zich op hun gemak bij Paula en de foto’s zijn prachtig; neutraal en licht. Absoluut een aanrader voor mooie foto’s en een herinnering voor altijd!

Sandra
10 maanden geleden

Vandaag de foto’s binnen gekregen van de shoot. En wij zijn, net als bij alle andere shoots, weer super blij met de gemaakte foto’s! Echt een aanrader om bij Paula foto’s te laten maken, de kinderen zijn heel erg op hun gemak bij haar!

Bekend bij fotograaf
10 maanden geleden

Superleuke fotoshoot gehad en prachtige foto’s gekregen! Dank je wel Paula, voor het zien van de goede momenten voor de mooiste foto’s. Dierbare herinnering vastgelegd.

Yvette
3 jaar geleden

Lieve, professionele fotografe. Paula, je maakt hartverwarmende, eerlijke en mooie foto's. Herinneringen voor altijd.

volg je mij op social media?