Reactie plaatsen

Reacties

Rosanne van Jole
een maand geleden

Lieve Paula,

Super bedankt voor de prachtige foto’s van ons gezin🩷 Wij hadden nogal een uitdaging voor jou, een fotoshoot met het hele gezin; met 4 kindjes waarvan de jongste 1 is. Maar we hebben heerlijk gespeeld met onze kindjes op het strand en daarna prachtige foto’s gekregen. Je stelde de kids op hun gemak en het resultaat is echt bizar tof!🩷

Bedankt!🩷

Coco
7 maanden geleden

Paula heeft onze bruiloft erg mooi gefotografeerd en zijn ontzettend blij met het resultaat. Ook heeft ze ons door het process kunnen lopen en ons daarbij handige tips gegeven om een zo mooi mogelijk resultaat te krijgen.

Lesley
9 maanden geleden

Paula is een vakvrouw, met een passie voor fotografie en dat kan je aan alles merken. Ze heeft een geweldig mooie reportage van onze bruiloft gemaakt en heeft enorm veel oog voor detail. Achteraf kregen we nog een erg mooi doosje met een fotoboekje erin en wat andere foto gerelateerde zaken. We waren ontroerd door de aandacht die ze er aan heeft geschonken. Daarnaast is Paula een erg lieve en aardige vrouw, die je vanaf het begin af aan op het gemakt stelt. Bedankt voor alles en ik kan haar aan iedereen aanraden.

Noesha
9 maanden geleden

Wat waren wij blij met de buisfoto’s.Paula je bent een hele fijne en betrokken fotograaf.
Ook het fotoboek dat je voor ons had gemaakt was prachtig.Dat had je met zoveel zorg ingepakt.
Ik zou jou iedereen die een shoot wil kunnen aanraden.
Bedankt voor alle moeite.
❤️❤️❤️

Dusty
10 maanden geleden

Wat ben jij een vakvrouw Paula
Echt hele mooie en vooral natuurlijke foto's
Je weet echt precies de juiste momenten vast te leggen
We zijn echt superblij met de prachtige foto's
Dank je wel!!!

Gabrielle
een jaar geleden

Zowel onze zwangerschapsshoot en newborn shoot bij Paula laten doen en wat zijn we onwijs blij met het resultaat. Vooral de newborn shoot was wat meer een uitdaging met een newborn die er weinig zin in had en het weer dat omsloeg maar daar draaide Paula haar hand niet voor om en maakte prachtige foto’s! Bedankt Paula!

Stephanie witvoet
een jaar geleden

Een bruiloft is een dag van mooie en bijzondere herinneringen. Onze dag is door Paula Wieman op 23 juni 2023 als een levens echt sprookje vastgelegd. Wij voelde ons volledig op ons gemakt en vrij om prachtige foto's te laten maken. Ook als wij bedenken om op een speciale locatie de shoot te doen, Aviodrome in Lelystad, is ook zij meteen enthousiast.
Paula is een echte vakvrouw met passie voor fotografie, dat blijkt als zij vooral de locatie heeft bekeken voor de mooiste en unieke plekjes te vinden.
Wij hebben een prachtige album ontvangen met mooie, pure en lichte foto's.
Elke keer bij het bladeren in het album beleven wij onze bijzondere dag opnieuw!

Michelle
een jaar geleden

Paula is een onwijs lieve vrouw die je helemaal op je gemak stelt tijdens de shoot. Ze heeft op 21 juli onze zwangerschapsshoot gefotografeerd.

Het resultaat van de foto's waren prachtig! We hebben er inmiddels een mooi fotoboek van laten maken.

Je merkt aan alles dat ze veel liefde en passie heeft voor het vak.

Paula, nogmaals onwijs bedankt voor een onvergetelijke en memorabele dag!

Edwin en Kathy Schipperrijn
een jaar geleden

We zijn heel blij dat Paula de foto's heeft gemaakt op onze trouwdag ( 30-03-2023).

De foto's zijn prachtig, heel duidelijk en vooral de emoties zijn duidelijk te zien.

Paula bedankt voor alles.

Sandra Bruning
een jaar geleden

Een fotoreportage om te koesteren. Paula heeft werkelijk schitterende foto’s gemaakt van mijn dochter en mij samen. Passie voor mensen, natuur en omgeving samengevat in prachtige foto’s. Je bent een topper Paula! En ook gezellig ! Het is een super mooie reportage.

volg je mij op social media?