Reactie plaatsen

Reacties

Dusty
6 dagen geleden

Wat ben jij een vakvrouw Paula
Echt hele mooie en vooral natuurlijke foto's
Je weet echt precies de juiste momenten vast te leggen
We zijn echt superblij met de prachtige foto's
Dank je wel!!!

Gabrielle
een maand geleden

Zowel onze zwangerschapsshoot en newborn shoot bij Paula laten doen en wat zijn we onwijs blij met het resultaat. Vooral de newborn shoot was wat meer een uitdaging met een newborn die er weinig zin in had en het weer dat omsloeg maar daar draaide Paula haar hand niet voor om en maakte prachtige foto’s! Bedankt Paula!

Stephanie witvoet
2 maanden geleden

Een bruiloft is een dag van mooie en bijzondere herinneringen. Onze dag is door Paula Wieman op 23 juni 2023 als een levens echt sprookje vastgelegd. Wij voelde ons volledig op ons gemakt en vrij om prachtige foto's te laten maken. Ook als wij bedenken om op een speciale locatie de shoot te doen, Aviodrome in Lelystad, is ook zij meteen enthousiast.
Paula is een echte vakvrouw met passie voor fotografie, dat blijkt als zij vooral de locatie heeft bekeken voor de mooiste en unieke plekjes te vinden.
Wij hebben een prachtige album ontvangen met mooie, pure en lichte foto's.
Elke keer bij het bladeren in het album beleven wij onze bijzondere dag opnieuw!

Michelle
2 maanden geleden

Paula is een onwijs lieve vrouw die je helemaal op je gemak stelt tijdens de shoot. Ze heeft op 21 juli onze zwangerschapsshoot gefotografeerd.

Het resultaat van de foto's waren prachtig! We hebben er inmiddels een mooi fotoboek van laten maken.

Je merkt aan alles dat ze veel liefde en passie heeft voor het vak.

Paula, nogmaals onwijs bedankt voor een onvergetelijke en memorabele dag!

Edwin en Kathy Schipperrijn
2 maanden geleden

We zijn heel blij dat Paula de foto's heeft gemaakt op onze trouwdag ( 30-03-2023).

De foto's zijn prachtig, heel duidelijk en vooral de emoties zijn duidelijk te zien.

Paula bedankt voor alles.

Sandra Bruning
5 maanden geleden

Een fotoreportage om te koesteren. Paula heeft werkelijk schitterende foto’s gemaakt van mijn dochter en mij samen. Passie voor mensen, natuur en omgeving samengevat in prachtige foto’s. Je bent een topper Paula! En ook gezellig ! Het is een super mooie reportage.

Mike & Manuela
een jaar geleden

Paula heeft onze bruiloft gefotografeerd op zaterdag 17 september. Vanaf het kennismakingsgesprek meteen heel fijn contact. Paula is een lieve vrouw met veel passie voor haar werk, denkt met je mee en stelt je op je gemak. De pre-wedding shoot was erg fijn zo hebben wij kunnen oefenen maar ook erg belangrijk om zo aan elkaar gewend te raken! Paula heeft al onze momenten op een mooie manier vastgelegd, hierdoor hebben wij een herinnering voor het leven! Wij zijn jou heel erg dankbaar. Bedankt voor het fijne contact, het op ons gemak stellen en belangrijkste onze mooie foto's! Je bent een topper en wij gaan je zeker aanraden bij andere. 🤗

Sonja Klein
een jaar geleden

Dankzij Paula hebben wij een topdag gehad die zij ontzettend mooi heeft gefotografeerd,,,wat een vakvrouw!!!
Zoveel mooie foto's dus hele mooie herinneringen die zij ons heeft gegeven.
De TOPPER van Almere.

Monika Varga
een jaar geleden

Wat hadden we genoten tijdens onze shoot. 🥰 Paula had heel veel geduld voor de kinderen. Daarnaast is ze een super lieve en aardige vrouw❤️ Heel erg bedankt lieve Paula voor die prachtige foto’s! 😘

Yamilé Belt
een jaar geleden

Hele fijne moeder-zoon shoot bij Paula gehad. Ze geeft fijne tips en stelt je echt op je gemak. Helemaal met kleine kinderen kan dat nogal lastig zijn maar heb bijna niet gemerkt dat ze foto's nam. We waren vooral spelenderwijs bezig en Paula heeft deze mooie momenten vastgelegd. Prachtige herinneringen voor altijd!

volg je mij op social media?