Reactie plaatsen

Reacties

Denise van Geffen
een maand geleden

Paula heeft prachtige foto's van mij samen met mijn zus en nichtjes gemaakt. Ze geeft duidelijke aanwijzingen wat mij persoonlijk heeft geholpen. Het is onwennig om voor de camera te staan, maar Paula stelde mij op mijn gemak. Heel fijn en de foto's waren super mooi! Zo waardevol om te hebben.

Manon van Geffen
een maand geleden

Wij hebben een zwangerschapsshoot, een newborn shoot, gezinsshoot en een moeder/dochters shoot bij Paula gedaan en we zijn ontzettend blij met alle foto’s! De sfeer is heel relaxt en ongedwongen, geen geforceerde poses, maar gewoon zoals het is. De meiden voelen zich op hun gemak bij Paula en de foto’s zijn prachtig; neutraal en licht. Absoluut een aanrader voor mooie foto’s en een herinnering voor altijd!

Sandra
2 maanden geleden

Vandaag de foto’s binnen gekregen van de shoot. En wij zijn, net als bij alle andere shoots, weer super blij met de gemaakte foto’s! Echt een aanrader om bij Paula foto’s te laten maken, de kinderen zijn heel erg op hun gemak bij haar!

Bekend bij fotograaf
2 maanden geleden

Superleuke fotoshoot gehad en prachtige foto’s gekregen! Dank je wel Paula, voor het zien van de goede momenten voor de mooiste foto’s. Dierbare herinnering vastgelegd.

Yvette
2 jaar geleden

Lieve, professionele fotografe. Paula, je maakt hartverwarmende, eerlijke en mooie foto's. Herinneringen voor altijd.

volg je mij op social media?